Home / Verblijf / Huur 1 Slaapkamer Appartement in Barcelona
2setbild

Huur 1 Slaapkamer Appartement in Barcelona

Verblijven in een EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT is ideaal voor werkbezoeken, studenten, arbeiders en koppels in de deze mooie stad. Met appartementen door heel Barcelona is het geen probleem om een accommodatie te vinden, het probleem is kiezen. Alleen wonen betekent dat je jouw appartement van jezelf kan maken en inrichten zoals jij het wilt. We bieden honderden volledig uitgeruste appartementen door de stad wat betekent dat je niet bang hoeft te zijn als je iets vergeten bent. Na een lange dag op werk, school of rondlopen is er niks beter dan terug te komen naar het comfort van je eigen huis. Als je geïnteresseerd bent in een 1 slaapkamer appartement in Barcelona, stuur ons dan een bericht of ga zelf op onderzoek uit op WWW.BARCELONA-HOME.COM.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LIEFLIJK HUIS MET TERRAS

Vanaf 84€ / Nacht
Vanaf 1100€ / Maand

Sweet home met terras barcelona

Sweet home met terras barcelona

Dit lieflijke EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT in Sants is volledig uitgerust en heeft een fantastisch privé terras. De accommodatie is perfect voor koppels of kleinere groepen en bied ruimte aan 4 personen dankzij het bankbed in de woonkamer. De keuken en woonkamer zijn luxueus en knus en hebben toegang tot een privé terras, die komt met patio meubelen. SANTS is bekend vanwege zijn vriendelijke en veilige sfeer, zijn markt en de hoeveelheid bars, restaurants en kleine winkeltjes. Uiteraard bied het ook transport naar de rest van de stad.

License : HUTB-006758

Nederlands

VAKANTIEAPPARTEMENT DICHTBIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf 44€ / Nacht
Vanaf 950€ / Maand

 

vakantie appartement vlakbij plaza espanya

Vakantie appartement vlakbij plaza espanya

Dit stijlvolle appartement voor koppels op zoek naar verblijf in Barcelona is the vinden in het relaxte SANTS-MONTJUIC, dichtbij PLAZA ESPAÑA en met het openbaar vervoer verbonden aan PASSEIG DE GRACIA, Port Vell en EL GOTICO. De woonkamer is licht en ruimtelijk en heeft toegang tot een klein balkon (ook bereikbaar via de slaapkamer) door grote witte deuren. Dit fantastische appartement komt ook met toegang tot een recent gerenoveerde badkamer met douche. Ook komt het met een moderne en volledig uitgeruste keuken.

License: HUTB-000105

Nederlands

MOOI PENTHOUSE IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 220€ / Nacht

Vanaf 4500€ / Maand

prachtig penthouse in het centrum van barcelona

Prachtig penthouse in het centrum van barcelona

Dit magnifieke 1 slaapkamer appartement in de buurt van La Rambla en Plaza Catalunya, in het hart van de stad, was ontworpen door de bekende Catalaanse architect Cadafalch. De ideale accommodatie voor een city trip naar Barcelona, het interieur is een unieke mix van rustieke en moderne elementen zoals de spectaculaire houten balken, open muren, moderne kunst en witte meubelen. De woonkamer is ruimtelijk en heeft een plafond van bijna vijf meter hoog. Ook is het uitgerust met een stijlvolle eetruimte, perfect om te relaxen na een drukke dag. Alle kamers zijn licht en het appartement komt met een lift, airconditioner, Wi-Fi en al het comfort dat nodig is voor een groep vrienden op zoek naar een luxueus verblijf in Barcelona.

License: HUTB-001245

Nederlands

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!


Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-21 o 13.43.58

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven