Home / Verblijf / Goedkope Appartementen in Barcelona
p17d0sijru12a013rt12vgffl16g8f (1)

Goedkope Appartementen in Barcelona

Het vinden van GOEDKOPE APPARTEMENTEN IN BARCELONA is niet langer een onmogelijke taak. Omdat Barcelona populairder word bij toeristen, studenten en seizoenswerkers gaan de prijzen gestaag omhoog. Echter, het vinden van een ACCOMMODATIE IN BARCELONA MET EEN BUDGET kan lukken, als je op zoek gaat naar de juiste plekken. Geld besparen op accommodatie is een eitje als je jouw hard verdiende geld wilt besparen voor je tijd in Barcelona, de restaurantjes, bars en clubs die Catalonië te bieden heeft – om nog maar van de oneindige toeristische trekpleisters te zwijgen. Net iets buiten het centrum verblijven kan een wezenlijk verschil maken in de prijs van jouw ACCOMMODATIE. Het openbaar vervoer in Barcelona is fantastisch, wat dus betekent dat je overal naartoe kan reizen met gemak en snel. Als je meer informatie wilt over de goedkope accommodaties die we te bieden hebben in Barcelona, stuur ons dan een berichtje of ga zelf op zoek op WWW.BARCELONA-HOME.COM.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

VAKANTIE APPARTEMENT VLAKBIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf 44 € /NACHT
Vanaf 950 € / MAAND

Apartment plaza España

Dit stijlvolle appartement voor gezelschappen die op zoek zijn naar een ACCOMMODATIE IN BARCELONA op een beperkt budget, is te vinden in SANTS-MONTJUIC, in de buurt van PLAZA ESPANYA en met het openbaar vervoer naar PASSEIG DE GRACIA, Port Vell en EL GÓTICO. Binnen in het appartement is de woonkamer erg grot en heeft toegang tot een klein balkon (ook bereikbaar via de slaapkamer) door grote witte deuren die veel licht en frisse lucht binnen laten. Dit fantastische appartement heeft ook toegang to een recent gerenoveerde badkamer met een douche en een volledige uitgeruste keuken.

Licentie: HUTB-000105

buttomsNL dutch

APPARTEMENT MET BALKON IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 63 € /NACHT
Vanaf 1050 € / MAAND

Apartments center of Barcelona

Dit wonderschone moderne appartement is ideaal voor degene die op zoek zijn naar een luxueuze accommodatie maar met een beperkt budget. Te vinden in het hart van SANTS-MONTJUIC, ben je in de buurt bij PLAZA ESPANYA en vele andere bekende bezienswaardigheden waaronder Fira de Barcelona, Palau Nacional, Font Mágica de Montjuic en het Arenas winkelcentrum. De woonkamer is uitgerust met een lange bank, perfect om twee extra gasten te herbergen, en toegang tot een balkon die uitkijkt op de mooie straat. De woonkamer opent ook naar twee slaapkamers, beide gedecoreerd in een gezellige, klassieke stijl, eentje met toegang tot een privé balkon en badkamer met douche.

Licentie : HUTB-001180

buttomsNL dutch

SINGLE ROOM IN GRACIA, BARCELONA

Vanaf 346 € / MAAND 

Single room, Gracia

Dit is een lichte en gezellige SLAAPKAMER IN EEN GEDEELD APPARTEMENT, een geweldige manier om vrienden te maken in Barcelona en een excellente optie als je een beperkt budget hebt, te vinden in de levendige buurt GRACIA. Vanuit hier ben je dichtbij het beroemde PARK GUELL en ook de pittoreske pleinen van de buurt, vol met geweldige bars en restaurants. Het Alfons X metro station in de buurt geeft je ook directe toegang tot EL BORN en BARCELONETA. Het appartement heeft een heerlijke woonruimte die opent naar een balkon, uitgerust met een kleine tafel en stoelen, het perfecte ontbijthoekje. Tijdens jouw verblijf zul je ook toegang hebben tot een stijlvolle keuken en een moderne badkamer. Het grote raam in de slaapkamer brengt veel natuurlijk licht binnen zodat je kan genieten van de eindeloze zonnige dagen in Barcelona.

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-22 o 12.48.15

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven