Home / Verblijf / Gerenoveerde Appartementen Barcelona
Gerenoveerde Appartementen Barcelona

Gerenoveerde Appartementen Barcelona

Ben je samen met je vrienden of familie op zoek naar een nette en huiselijke accommodatie in het centrum van Barcelona, dan ben je op de juiste plaats. Wij begrijpen dat het vinden van het perfecte appartement dat voldoet aan al je criteria frustrerend kan zijn. Barcelona Home is er om je hierbij te helpen. Wij hebben een brede lijst aan moderne appartementen  in verschillende groottes en prijzen. Contacteer ons via e-mail of via onze klantenservice chat-balk op onze website om meer te weten te komen over de woning die jou interesseert.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

GERENOVEERDE FLAT MET 5 SLAAPKAMERS NAAST PASEO DE GRACIA

Vanaf 319 € / NACHT

GERENOVEERDE FLAT MET 5 SLAAPKAMERS NAAST PASEO DE GRACIA

Het gebouw, waarin dit appartement gelegen is, dateert uit de 19e eeuw en het design bestaat uit een mix van Catalaans modernisme en vintage. De ruime woonkamer laat overvloedig natuurlijk licht binnen schijnen in de levendige en frisse kamers. Dit gerenoveerd appartement heeft 5 kamers, wat ideaal is voor een groep vrienden of een familie die in Barcelona willen verblijven.

Het is gelegen in Eixample, het hart van Barcelona, dat bekend staat om de beroemde Antoni Gaudi’s Art Nouveau meesterwerken zoals La Pedrera  en Casa Battlo. Vlakbij vind je veel verschillende winkels en restaurants op de Passeig de Gracia of Plaza Catalunya.

Licentie: HUTB-009995

buttomsNL dutch

GERENOVEERD APPARTEMENT MET STIJL

Vanaf 170 € / NACHT
Vanaf 2650 € / MAAND 

GERENOVEERD APPARTEMENT MET STIJL

Het appartement heeft een hoog platfond, fineer muren en elegante meubels. De hoofdslaapkamer heeft een parketvloer. Ook zijn er vergelijkbare appartementen beschikbaar in dit gebouw, perfect voor een grote groep die graag in hetzelfde gebouw willen verblijven.

Het is gelegen in Ciutat Vella, wat de Oude Stad betekent. De buurt heeft verscheidene voortreffelijke restaurants, winkels en cafés. Het is ook ideaal gelegen om naar de rest van de stad te reizen met het openbaar vervoer in slechts enkele minuten.

Licentie: HUTB-012204

buttomsNL dutch

BARCELONA GERENOVEERDE KLASSIEKE FLAT

Vanaf 448 € / NACHT

BARCELONA GERENOVEERDE KLASSIEKE FLAT

Het appartement is gerenoveerd om een moderne stijl te creëren. Het is aanbevolen voor grote groepen of families. De woonkamer is zo ingericht dat het nog steeds heel ruim is. Het appartement heeft een balkon met een geweldig uitzicht op de stad.
Het is gelegen in een bevoorrechte buurt van de stad, enkele meters verwijderd van Plaza Universita, Plaza Catalunya en de Paseig de Gracia. Vlakbij zijn er veel verschillende winkels, restaurants en bars maar ook leuke bezienswaardigheden zoals Museu d’Art Contemporani de Barcelona, de Boqueria markt, en Las Ramblas.

Licentie: HUTB-004287


buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

monthly rentals

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven