Home / Verblijf / Expat Appartementen Barcelona
Expat apartments barcelona

Expat Appartementen Barcelona

De appartementenjacht kan een vreselijke ervaring zijn voor expats, vooral in Spanje. Het vinden van het juiste appartement is moeilijk. Het vinden van het juiste appartement met  een geschikte start en eindhuur is nog veel moeilijker. Barcelona is een grote toeristenbestemming. De vraag voor residentiële eigendommen is altijd heel hoog. Verder heeft de meerderheid van appartement verhuur bedrijven geen flexibele huurperiode. Daar bovenop spreken veel huisbazen ook nog eens geen Engels. Gelukkig is Barcelona Home er om jou te helpen en de appartementenjacht super gemakkelijk te maken. Wij hebben een brede lijst of simpele maar ook fancy eigendommen met flexibele data om aan jouw behoeftes te voldoen. De accommodaties komen in verschillende maten en designs, waardoor het veel opties biedt om aan jouw capaciteitsvraag te voldoen. Wij bieden verblijven in elk district van Barcelona. Onze appartementen zijn ideaal voor internationale studenten en expats op zoek naar een comfortabel verblijf in Barcelona zonder verplichtingen te maken aan ongunstige huurlengten. Contacteer ons via email of onze online chatbar op onze website voor meer informatie over de Expat Appartementen Barcelona die jou interesseren.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STUDIO APPARTEMENT VLAKBIJ PASEO DEL BORN

Vanaf 720€ / MAAND

Expat Appartementen Barcelona: El Born

Tegenover het bed is er een speciale eet-en werkruimte met een kleine tafel, 2 stoelen en een grote houten kast. In de kast is er een TV waar je vanaf het bed naar kunt kijken. Naast de deur is er een keuken met een magnetron en een fornuis. De schone badkamer heeft een douche. Terwijl het appartement zelf volledig is ingericht en verlicht wordt door kunstmatig licht om een intieme omgeving te creëren, heeft het gebouw een gemeenschappelijk terras met warme houten vloeren en een houten bank. Het appartement is gelegen in de Born buurt, op wandelafstand van de emblematische Arc de Triomf en Parc Ciutadella.  Het Arc de Triomf metrostation en verschillende bushaltes voorzien jou van een goede verbinding met de rest van de stad.

Licentie: HUTB-013054

buttomsNL dutch

ACCOMMODATIE IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 1300€ / MAAND

Expat Apartments Barcelona: Center

Dit appartement ligt in het historische centrum van de stad, in de Born buurt, waar er sommige van de meest interessante restaurants, bars en boetiekjes gelegen zijn. Het is recent gerenoveerd met een grote bank, waar je een extra gast kunt laten slapen. De gerenoveerde keuken is volledig uitgerust om te koken. Je zal de opportuniteit krijgen om te slapen in het typische oude deel van de stad, waar je kan genieten van een pittoreske uitzicht vlakbij Las Ramblas en El Born. Zowel overdag als ’s nachts is Born rijk aan culturele en gastronomische activiteiten. Bovenop al deze voordelen, zijn de excellente metro en bus connecties L4 Jaume en L1 Urquinaona op een korte wandelafstand van deze centraal gelegen accommodatie.

Licentie: HUTB-010147

buttomsNL dutch

APPARTEMENT IN SANT ANTONI, EIXAMPLE

Vanaf        91€ / NACHT
Vanaf 1700€ / MAAND

Expat Apartments Barcelona: Eixampla

Wat is de grootste zorg als het aankomt op appartementenjacht? De locatie. Dit klassevolle huis heeft een uniek interieur en een gemakkelijke locatie in het stadscentrum, in het Eixample district. De woonkamer kenmerkt een rood-wit kleurenschema en een verzameling van moderne en vintage meubels. Het appartement ligt op enkele stappen van de Sant Antoni markt en zijn metrostation. Op wandelafstand vind je het levendige Plaza Universitat, het MACBA museum, de Biblioteca de Catalunya en de bekende La Rambla. Wij raden ja aan om La Boqueria market te bezoeken en er verse producten te kopen om thuis voor je familie en vrienden te bereiden.

Licentie: HUTB-007580

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

map monthly

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven