Home / Verblijf / Drie Slaapkamers huis met 2 Terrassen en Parkeerplaats
z3

Drie Slaapkamers huis met 2 Terrassen en Parkeerplaats

Van plan om Barcelona te bezoeken met vrienden en op zoek naar een verblijfsplek? Laat ons je helpen! Dit 3 SLAAPKAMER HUIS MET 2 TERRASSEN EN PARKEERPLAATS is de perfecte verblijfsplek waarin je kunt relaxen, een geweldige thuisbasis tijdens je verblijf in Barcelona. Dit ontspannen en comfortabele huis voorziet je van alles wat je nodig hebt. Te vinden in de HORTA-GUINARDO buurt, die erg rustig en vreedzaam is maar toch in de buurt van Barcelona’s grootste attracties. Het huis is enkel 5 minuten weg van het Park Guell, waar enkelen van Antoni Gaudi’s architectonische meesterwerken te vinden zijn. Ook is het dichtbij de bunkers van Barcelona, waar je een geweldig panorama kunt vinden van Barcelona en de Mediterraanse zee. Ver genoeg van het geluid van de grote stad, maar alles binnen handbereik vanwege zijn geweldige locatie – dit huis is perfect voor een groepsverblijf in Barcelona.

DRIE SLAAPKAMER HUIS MET 2 TERRASSEN EN PARKEERPLAATS

Vanaf 97€ / nacht

Vanaf 1710€ / maand

Het ruimtelijke interieur van het huis komt voort vanuit een minimalistische stijl, een stijl die getypeerd wordt door elegantie. De grijze tinten maken het een rustgevende plek voor de zintuigen. Wanneer je het gebouw binnen komt kom je langs de hal met keramische vloeren tot aan de slaapkamers. De keuken is volledig uitgerust met een fornuis, magnetron en oven, samen met een verscheidenheid aan accessoires die nodig zijn om een geweldig maal te bereiden. De keuken is ook gedecoreerd met mooie keramische aanrechten en kastjes. Op een van de twee terrassen vind je een collectie van tafels en stoelen zodat je ook buiten van een maaltijd kunt genieten wanneer het weer dat toelaat. Het RUIMTELIJKE TWEEDE TERRAS is gemeubileerd met een lange bank en tafel om een avond te relaxen – perfect voor een glas wijn om uit te rusten na een lange dag vol met tripjes!

Z1
z5
z3

Dit huis heeft ruimte voor 9 personen, maar het is misschien comfortabeler voor een gezelschap van 5. De hoofd slaapkamer bied zachte pastelkleuren met gedimde lampjes voor s’avonds, wat een boeiende sfeer creëert. Ook is er een dubbele kamer en een enkele, beiden mooi gedecoreerd en met een hoop licht dat binnen komt de hele dag lang! De slaapkamers komen met grote witte kasten waarin je veel bagage kwijt kan zodat je je snel thuis zult voelen. WI-FI is inclusief, perfect om de kinderen stil te houden terwijl jij je tripjes plant.

Het is aangeraden om EEN AUTO TE HUREN wanneer je erop uit gaat in Barcelona. Met een auto kun je de wonderschone COSTA BRAVA of de Costa Dorado afrijden. Het is een gegeven dat parkeren in Barcelona lastig is en daarom is het zeer voordelig dat dit huis zijn eigen parkeerplaats heeft. Een ongewone bijkomstigheid, waar ik zeer zeker gebruik van zou maken!

p1acmu7orq11hn6d219h319drtf4
z4
z6

Openbaar vervoer in Barcelona is ook fantastisch! Vanaf het dichtsbijzijnde metro station, Alfons X (lijn 4) heb je toegang tot de rest van de stad in een paar minuten. Je kunt ook lijn 55 of 144 per bus nemen, een paar minuten vanaf het verblijf.

Het huis kan voor de korte- of lange termijn gehuurd worden en is zeer aangeraden door gasten die hier eerder verbleven. Het is erg populair bij toeristen in Barcelona, dus als je dit verblijf overweegt, neem snel actie!

Licentie : HUTB-012677

buttomsNL

 

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2016-07-11 a las 11.44.12

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven