Home / Verblijf / Gemeenschappelijke appartementen
community apartments barcelona

Gemeenschappelijke appartementen

Voor groepen vrienden of familie die reizen naar Barcelona en graag nieuwe mensen willen ontmoeten tijdens hun verblijf, raden wij onze GEMEENSCHAPPELIJKE APPARTEMENTEN aan. Deze mooie appartementen bieden veel privacy en comfort, terwijl het ook erg gemakkelijk is om te communiceren met anderen door de gemeenschappelijke ruimtes, zoals zwembaden, tennisbanen en terrassen om rond te hangen en verhalen uit te wisselen en tips over het verkennen van de stad. Deze appartementen zijn vooral zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat het de kinderen een kans geeft om andere kinderen te ontmoeten en mee te spelen. Deze appartementen zijn ook perfect voor vrienden die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en het nachtleven van de stad willen verkennen in een grotere groep.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LUXE RETRAITES IN BARCELONA

Vanaf €88 / NACHT
Vanaf €2530 / MAAND

Community Apartments

Dit luxe appartement met twee verdiepingen is een van onze favoriete GEMEENSCHAPPELIJKE APPARTEMENTEN. Het wordt geleverd met een enorme woonkamer ingericht met hoogwaardige materialen en ingericht in een chique eigentijdse stijl. De grote hoekbank biedt voldoende ruimte voor een groep vrienden om te ontspannen en het kijken naar een film samen na een lange dag sightseeing. Boven vindt u er drie gezellige slaapkamers met comfortabele bedden bureaus, evenals toegang tot een eigen terras met een leuke eethoek perfect voor een lekker ontbijt in het weekend. Het appartement is gelegen in een modern gebouw met een lift en een parkeerplaats. U heeft toegang tot een wasmachine, wasdroger, vaatwasser en een volledig uitgeruste keuken. Dit APPARTEMENT MET ZWEMBAD IN BARCELONA wordt geleverd met een groot zwembad en een terras met veel bankjes om op te zitten en warme houten vloeren voor kinderen om op te spelen.

Dit GRACIA APPARTEMENT is gelegen in een rustige woonwijk in de buurt van het Lesseps (L3) metrostation, die een snelle verbinding heeft met het stadscentrum en de populaire plekken zoals de Passeig de Gracia, de gotische wijk en Plaza Catalunya. De buurt is erg geschikt voor degenen die genieten van een gezonde levensstijl. Er zijn diverse parken en groene zones, waaronder de prachtige Jardins del Turó del Putxet, perfect om te joggen in de ochtend. Gaudí fans zullen ook genieten van de nabijheid van het beroemde Parc Güell, op slechts een korte loopafstand.

License : HUTB-003966

buttomsNL

BARCELONA DESIGNERS APPARTEMENT MET TERRAS EN ZWEMBAD

Vanaf €89 / NACHT
Vanaf €3565 / MAAND

Community Apartments

Wij zijn dol op dit designer appartement met dynamische juxtapositie van verhoogde en verlaagde platforms die een unieke gelaagde look in de ruimte creëert. Het appartement is voorzien van een gelaagde woonkamer, een op de begane grond met toegang tot een terras van 30 m2 en een verhoogde zithoek recht erboven. Beide woonkamers zijn voorzien van comfortabele witte banken met een flatscreen-tv, ideaal voor een familie of vrienden om te delen. De verhoogde vloer heeft ook een groot tweepersoonsbed met uitzicht over het hele appartement. Het interieur is ingericht met levendige kleuren en ingericht met hoogwaardige materialen. Het appartement beschikt over een grote buitenruimte, waaronder een terras en het zwembad gedeeld met de andere bewoners van het gebouw. Het terras biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een maaltijd samen met de buren op een hete zomerdag.

Dit APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS is gelegen in Gracia, tussen de Fontana (L3) en Joanic (L2) metrostations met snelle verbindingen naar de rest van de stad. Ooit was dit een apart dorp vóór de integratie met de stad Barcelona, Gracia onderhoudt een soort van een kleine stadse charme die zelfs tot in de moderne tijd heeft overleefd. De wijk is nu bekend om zijn prachtige kleine straatjes met boetiekjes, haar verheven pleinen en de fantastische selectie van bars en restaurants. Slechts op een paar minuten afstand vindt u Carrer Verdi, de belangrijkste straat met restaurants van het gebied. In de buurt is het levendige Plaza de Sol, die tot laat in de nacht open blijft. Het is een geweldige plek om een hapje met oude en nieuwe vrienden te eten.

License : HUTB-002890

buttomsNL

APPARTEMENT MET ZWEMBAD IN DE WIJK VILA OLÍMPICA

Vanaf €186 / NACHT
Vanaf €5250 / MAAND

Community Apartments

Een van onze favoriete GEMEENSCHAPPELIJKE APPARTEMENTEN is dit fantastische 3-SLAAPKAMER APPARTEMENT met toegang tot een enorme buitenruimte, met een tuin, terras en zwembad. Het appartement beschikt over een grote uitgebreide woonkamer met een eethoek grenzend aan een 10 m2 privéterras waar veel zon schijnt en de ruimte verlicht. De kamers zijn ingericht met frisse en eenvoudige, witte en blauwe kleuren en voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden die uit elkaar kunnen worden gehouden of tegen elkaar geschoven kunnen worden voor koppels. Wij houden ook van de enorme keuken met de heldere witte kasten, volledig uitgerust met een vaatwasser, fornuis, oven en alle accessoires die u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf. Het buitenzwembad komt aangelegd met zacht groen gras rondom het zwembad en elegante palmbomen om onder te ontspannen met uw favoriete boek. Het zwembad en het terras worden gedeeld door de bewoners van het gebouw, en is dus een geweldige plek om nieuwe vrienden of andere families te ontmoeten die Barcelona ook bezoeken.

Dit korte of LANGE TERMIJN APPARTEMENT is gelegen in Vila Olímpica, op slechts een paar meter van het Bogatell strand, bekend als het “sportieve strand” voor de actieve levensstijl die daar wordt beoefend. Het is een groot strand om te bezoeken, bijvoorbeeld, om volleybal te spelen of te surfen met vrienden. Ook op slechts een paar minuten afstand is de Passeig Maritim, bekend om zijn beroemde nachtclubs en Port Olímpic met zijn grote visrestaurants en zijn prachtige promenade. Lopend naar de stad, bent u in slechts binnen een paar minuten bij de Arc de Triomfo en het Parc de la Ciutadella, het bekendste en grootste park en de thuisbasis van de dierentuin van Barcelona. De populaire wijk El Born, waar het fantastisch is om te winkelen, is ook vlakbij.

License : HUTB-013409

buttomsNL

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven