Home / Verblijf / Comfortabele Appartementen in Barcelona
apartamentos confortables

Comfortabele Appartementen in Barcelona

Comfortabele appartementen zijn een goede optie voor degene die een relaxt verblijf in Barcelona prefereren, op gepaste afstand van het centrum. De stad staat bekend om zijn immense aanbod in activiteiten, zoals de bezienswaardigheden, restaurants, bars en nachtleven. Echter maakt dit het vaak minder relaxt. Bij BARCELONA-HOME begrijpen we dat elke klant anders is. Dus als het nachtleven niet echt jouw ding is, dan hebben wij een scala aan comfortabele appartementen waar je je thuis zult voelen. Deze appartementen zijn meestal een stukje van het centrum af, in rustige en vriendelijke buurten, maar toch goed in verbinding met de bezienswaardigheden in de stad. Dit betekent dus dat je alsnog alles er uit kan halen wat er in zit.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

HUUR COMFORTABELE FAMILIE APPARTEMENT IN DE BUURT SAGRADA FAMILIA

Vanaf  77 € / NACHT
Vanaf 1344 € / MAAND 

p1ab0iu5g1cetqdl1r2fk22qave

Dit ruimtelijke 3 slaapkamer appartement is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een rustige accommodatie in een rustige maar bereikbare locatie. De residentiële is op slechts een paar minuten van de SAGRADA FAMILIA en GRACIA, wat bekent staat om zijn wonderlijke architectuur en dynamisch culinair aanbod.
Het appartement heeft een grote leefruimte met 2 comfortabele banken, donkere houten tafel en een TV. Het is een geweldige plek om een maaltijd te delen of om te relaxen in een knusse omgeving. De chique parketvloer en minimalistisch decor creëert een mooi en overzichtelijke ambiance. De slaapkamers zijn voorzien van genoeg opslagruimte.

Vergunning: HUTB-006663

buttomsNL

MOOI HUIS IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 1280 € / MAAND 

p1a9v0bnfh1ud0nht1dqh15rn69g

Dit appartement is gelegen in het GOTISCHE GEDEELTE van de stad en omgeven met de meest populaire bezienswaardigheden van Barcelona, inclusief het kathedraal, het strand en de haven. Dit appartement heeft ruimte voor 4 personen, beide kamers zijn ruimtelijk en inclusief dubbele bedden. De kamers zijn tevens ook smaakvol ingericht en voorzien van een grote kast waarin je kleren kan ophangen tijdens je verblijf. De woonkamer is verwelkomend en heeft vele houten elementen, tevens heeft het ook een stenen plafond en moderne houten vloeren, het is inclusief een grote bank voor een groep om op te relaxen. De keuken en eetruimte zijn open wat ervoor zorgt dat mensen kunnen koken, eten en praten op hetzelfde moment. Wat het dus een perfecte plek maakt voor een familie of gezelschap.

buttomsNL

APPARTEMENT IN DE BUURT VAN CAMP NOU, BARCELONA

Vanaf 64 € / NACHT
Vanaf 1100 € / MAAND 
p17v40lrts14uj1cdm1spa4me4s6b

Beiden slaapkamers in dit STIJLVOLLE APPARTEMENT zijn chic en minimalistisch met een mix van witte en neutrale kleuren, ook heeft het toegang to een balkon, waar je kunt genieten van een ontbijt in de ochtendzon. De moderne en simpele meubelen in combinatie met de open stenen muren geven een onafgemaakt maar toch vriendelijke gevoel. Deze accommodatie bied een geweldig gerenoveerde en volledig uitgeruste open keuken waarin je gezellig kunt eten aan de tafel met 4 comfortabele stoelen. Dit appartement is te vinden in het SANTS-MONTJUIC DISTRICT, op slecht een korte afstand van het Placa  de Sants metro station (L1/L5) met directe toegang tot Plaza Catalunya, de Arc de Triomf en de beroemde Sagrada Famlia.

Vergunning: HUTB-003937

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-25 o 12.07.34

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven