Home / Verblijf / Budget appartementen in Barcelona
Budget apartments Barcelona

Budget appartementen in Barcelona

Op vakantie gaan kan een hele financiële slop zijn. Wat fijn is om goed geregeld te zijn is onder anderen de vluchten, accommodatie en alles wat u wilt uitgeven aan eten, activiteiten en uitstapjes. Het is niet onverstandig om naar het langere termijn van uw reis te kijken, het beste is om vooruit te kijken wat uw budget aankan qua accommodatie mogelijkheden. Dit hoeft niet te betekenen dat u voor een kleiner budget minder kwaliteit hebt. Eenmaal uw appartement in Barcelona gevonden wat bij uw budget past, kunt u genieten en dan maakt u zich minder zorgen om de kosten. Heerlijk eten voor een klein prijsje en het nachtleven dat ook bijna kosteloos kan met onze gratis toegang tot de beste clubs door heel Barcelona. Dit is waarom wij een lijst budget appartementen in Barcelona samengesteld

Penthouse studio nabij Camp Nou

Vanaf 590€ / MAAND

Budget accommodatie in Barcelona

Deze mooie studio is maar 10 minuutjes van de universiteit en binnen 5 minuutjes bent u bij Camp Nou. Het gebied bied u vele winkels en eet gelegenheden en u bent zo in het centrum van Barcelona. Het appartement zelf is fris, volledig ingericht en pas gerenoveerd. Het is ingericht met simpel dingen en heeft een lichte uitstraling met veel daglicht. Er is een air-conditioning, een kachel aanwezig met een prachtig balkon die uitzicht heeft over de stad zelf.

buttomsNL

Goedkoop appartement in het centrum van Barcelona

Vanaf 942€ / MAAND

Budget appartement in Gotico

Deze studio bied ruimte, functionaliteit en veel daglicht. Ingericht klassieke Spaanse elementen zoals de vloeren, gecombineerd met hout en de de bruine kleuren maken het gezellig. Het appartement heeft ook een balkon, er is ruimte genoeg om lekker comfortabel te verblijven. Het appartement ligt in de buurt Gotico, die ligt midden in hartje Ciutat Vella, het historische gedeelde van de stad. U kunt zo naar andere delen van de stad lopen zoals boqueria, Placa Reial en vele anderen.

buttomsNL

Appartement in historisch Barcelona

Vanaf 845€ / MAAND

Budget appartement te huur

 Dit prachtige appartement is 2 minuten nabij Place Catalunya, Las Ramblas maakt het extreem centraal en dicht bij alle hoofdstraten van de stad. Gevestigd op de tweede verdieping in een van de mooie gebouwen Barri Gotico te bieden heeft, met een oppervlakte van maar liefst 45m² is het een ideaal appartement voor 3 personen. Het heeft 2 slaapkamers waarvan een met een eenpersoonsbed, een gerenoveerde badkamer, een ruime eetkamer en leefkamer met open keuken in Amerikaanse style wat volledig is uitgerust. Alles wat u kunt wensten voor een comfortabel verblijf!

buttomsNL

Appartement nabij Sagrada Familia

Vanaf      74€ / NACHT

Budget apartment near camp nou

Dit mooie appartement is dichtbij een van de meest bekende en mooiste bezichtigingen van Barcelona, de beeldschone Sagrada Familia. Het appartement bied ruim 60m² en er is ruimte voor 6 personen. Het is ingerht met een warme style, er zijn 2 tweepersoonsbedden waarvan een kan worden opgedeeld in aparte bedden, verder zijn er nog twee slaapkamers met eenpersoonsbedden, een gerenoveerde badkamer, een lichte eetruimte met een volledig uitgeruste open keuken naar de leefkamer. De frisse en moderne uitstraling van het appartement gaat gepaard met de centrale locatie in de omgeving van Eixample.

License : HUTB-002033

 buttomsNL

Geen probleem welke accommodatie u zoekt, u zult er een makkelijk vinden met Goedkope appartementen in Barcelona, het zal en onvergetelijke ervaring worden lang of kort!

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map5

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven