Home / Beste plaatsen / Beste kapsalons in Barcelona

Beste kapsalons in Barcelona

Op zoek naar een perfect geknipt of gekleurd kapsel? Vind je het tijd om je look te veranderen? Tijd om een nieuwe jij te creëren? Of ben je gewoon op zoek naar iets simpels – misschien een snelle wasbeurt of trimmen? Of je nu op zoek bent naar een speciale stijl advies of een eenmalig kapsel voor een evenement, wij garanderen dat je in goede handen bent als je kiest voor een kapsalon uit onderstaande lijst van onze 3 beste kapsalons in Barcelona.

Vind een accommodatie!

Onda Hair & Beauty Salon

Onze eerste keuze gaat naar Onda Hair & Beauty Salon, gelegen in het hart van de Barceloneta buurt. Dit salon is opgericht in 2009 door de Italiaanse stylist Piero Zaterra, vroegere stijldirecteur van Toni & Guy, en is recentelijk één van de populairste van Barcelona geworden. Het salon biedt een heel breed arrangement aan haar services, inclusief haarstijlen voor speciale gelegenheden, trendy kapsels, kleuren, highlights, extensions, als ook keratine, hydratatie en haar botox behandelingen. Ze bieden ook een extensieve lijst aan schoonheidsbehandelingen, zoals waxen, wenkbrauw behandeling, massages, oogbehandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaam scrubs, manicures, pedicures, acryl en gelnagels, wimpers verven, wimperextensions en mape-up. Ongeveer alles dat je wilt om jezelf mooi te maken na een lange week op het werk kunnen Onda’s experten leveren. De stijlisten spreken Engels, Spaans, Catalaans of Italiaans, om zeker te zijn dat je je specifieke stijlvoorkeuren kunt uitleggen. Hun website heeft verschillende foto’s om de klanten een idee te geven wat voor soort werk ze verrichten voor het maken van een reservatie.

1

La Hair Boutique

Gelegen in het hart van de historische Gothic buurt, in een mooi gebouw met stenenmuren uit de 12 eeuw en balkenplafonds, is deze prachtige studio onze eerste keuze om te relaxen en onszelf te verwennen na een zware dag op het werk. De Franse kapster Veronique Karakachian, geïnspireerd door haar training bij de prestigieuze Toni & Guy, biedt haar klanten een persoonlijke, holistische benadering bij knipbeurten, haarbehandelingen, kleuringen en stijlingen. Veronique en haar innovatieve team besteden veel tijd aan het bespreken van de wensen en verwachtingen van elke klant, en bezorgen hen daarna een “slow cut”, voor het creëren van een langdurende, natuurlijke look die de beste eigenschappen van elke klant benadrukt. De salon speelt eclectische muziek en houdt ook teatime, samen met de occasionele Cava avonden, wat ervoor zorgt dat u zichzelf speciaal zult voelen hier.

2

Het team zal jou kunnen assisteren in het Spaans, Engels of Frans. Kies La Hair Boutique en we beloven je dat je niet teleurgesteld zal zijn met je nieuwe natuurlijke look. Indien je in deze buurt wilt verblijven, check dan onze Accommodaties in Barri Gotic.

Dtox Hair Salon

Het creatieve team van designers bij Dtox Hair Salon werken hard om aan hun klanten nieuwe ideeën – nieuwe trends, technieken en tendensen door te geven en om ze te prikkelen met een hele nieuwe benadering van haar styling. Bij Dtox is creativiteit het belangrijkste ingrediënt. Het is meer dan gewoon een haarstijl, het is een levensstijl. Gelegen in een unieke ruimte met een dramatisch industrieel chique design, bevat de salon veel  natuurlijk licht en oppervlakken gemaakt uit gerenoveerd hout voor een natuurlijk effect dat ervoor zorgt dat je jezelf op je gemakt voelt. Dtox Hair Salon heeft zijn naam vanwege zijn kernbegrip: ze gebruiken namelijk exclusieve natuurlijke producten die zowel goed zijn voor je lichaam als voor het milieu. Een volledig schuldgevoelloze ervaring waarna je je weer helemaal fris en nieuw voelt.

3

Ontsnap aan de drukte van de stad en trakteer jezelf op één van hun deskundige knipbeurten, kleuringen of behandelingen. Geef je over aan stijl bij Dtox Hair Salon! Het salon ligt vlakbij de trendy El Raval buurt in het historische district, op korte wandelafstand van het Universitat metro station. Indien je op zoek bent naar een appartement in deze buurt, neem dan een kijkje naar onze Verblijven in Ciutat Vella.

We hopen dat je de kans krijgt om één van onze Beste Kapsalons in Barcelona uit te proberen!

Accommodaties in Barcelona

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven