Home / Beste plaatsen / Beste Fastfood Restaurants in Barcelona
vrouw die fastfood eet

Beste Fastfood Restaurants in Barcelona

Ook al zijn er in Barcelona genoeg geweldige marktjes  met verschillende verse en kleurrijke producten om thuis mee te koken, soms heb je ook wel eens gewoon zin in iets snel en goedkoop.  En terwijl we je vooral aanmoedigen om te profiteren van de rijkdom van verse vis, world-class kazen en hammen, begrijpen we dat een gewone hamburger met frietjes soms ook kan smaken. Of je nu trek hebt in een pizza, mozzarella sticks, kipnuggets of een hotdog, Barcelona heeft een groot aanbod aan fastfood en dan hebben we het niet over McDonald’s of KFC.. Hieronder vind je een lijst van de 3 Beste Fastfood Restaurants in Barcelona.

Vind een accommodatie!

Pans & Company

Dit fantastische fastfood restaurant is opgericht in 1991 en heeft sindsdien verschillende vestigingen in heel Spanje. De kwaliteit van hun voedsel is zeer goed, de services zijn snel en de prijzen zijn redelijk. Het Pans & Company menu bevat salades en sandwiches met pure ingrediënten, zoals Britse spek, rosbief, Breton worst en kipfilet. Ook hebben ze een goede selectie van bijgerechten, zoals frietjes, de lokale favoriet patatas bravas, kipnuggets en uienringen. Voor het ontbijt serveren ze vers gebak, zoals croissants en donuts, samen met koffie.

coupons

Pans & Company heeft op dit moment 20 verschillende vestigingen in Barcelona, waardoor je de mogelijkheid hebt om in elke buurt in Barcelona van hun heerlijke sandwiches te kunnen genieten. Eén van de meeste populaire locaties ligt op de Passeig de Gracia, één van de hoofd winkelstraten van Barcelona. Op zoek naar een appartement in de buurt van deze straat, in de elegante Eixample buurt? Check dan onze Appartmenten in Eixample!

Adres: Passeig de Gràcia, 39, Barcelona
Openingsuren: Zondag-Woensdag 7.00-00.00, Donderdag-Zaterdag 7.00-1.00
Telefoonnummer: +34 932 160 130

Las Fritas

Na een lange dag in de zon, kunnen een aantal heerlijke en vakkundig gemaakte frieten je zeker opfleuren en je energiepijl aanvullen! Las Fritas is op 5 minuten wandelafstand gelegen van Barceloneta beach, en is een geweldige plaats om heerlijke frietjes af te halen, oorspronkelijk gebaseerd op de bekende frituren van Brussel, België. Het is het perfecte adres als je zin hebt iets knapperigs. Hun menu bestaat uit 3 verschillende groottes, waarvan de prijzen schommelen tussen 2,50€ en 5,90€. Ook kan je hier kiezen voor verschillende spectaculaire huisgemaakte sauzen-zoals de traditionele ketchup en mayonaise maar ook Griekse yoghurt, aioli en brava saus. Indien je heel hongerig bent, kan je ook extra toppings op je frietjes toevoegen zoals chili con carne, spek, Roquefort, kaas en gekarameliseerde uitjes. Klinkt goddelijk? Omdat het dat ook is!

Las Fritas

Dus ga ervoor en verwen jezelf met een portie zoute, krokante en heerlijke fritas. Wij garanderen je dat het je niet gaat teleurstellen! En als je één van onze appartementen in Barceloneta boekt, heb je de mogelijkheid om hun heerlijke met saus overgoten gouden frietjes te eten wanneer je maar wilt. Neem een kijkje naar onze Appartementen in Barceloneta en  laat het gebeuren!

Adres: Paseo de Joan de Borbó, 12, Barcelona
Openingsuren: Zondag-Woensdag 7.00-00.00, Donderdag-Zaterdag 7.00-1.00
Telefoonnummer: +34 932 160 130

Bacoa

Tot slot is er ook nog het meest emblematische middelpunt van een klassieke fastfood maaltijd, de sappige burger. Maar dat het fastfood is, betekent niet dat het boordevol zit met vet en vlees bevat van twijfelachtige kwaliteit. Bij Bacoa krijg je één van de meest heerlijke fastfood burgers in de stad, vers gegrild en geserveerd met fantastisch krokante en heerlijke frietjes erbij. Het vlees dat gebruikt wordt in Bacoa’s burgers is organisch en afkomstig van gecertificeerde Spaanse boerderijen. Ze bieden een groot aanbod aan hamburgers aan, zoals de traditionele rundsvlees burger maar ook veganistische en vegetarische burgers en kippenburgers. Voor diegene die een glutenvrij dieet volgen, bieden ze burgers en salades aan zonder het brood. Voordat je besteld, duid je gewoon simpelweg het type burger aan dat je wilt of selecteer je je aangepaste toppings. Onze persoonlijke favoriet is de Zweedse burger, met een laag van aardappel rösti en Gruyère kaas.

bacoa17

Bacoa heeft verschillende vestigingen in Barcelona, maar waarschijnlijk is de meest populaire diegene vlakbij Plaça de Universitat, waar alle hongerige college studenten massaal naar deze hamburgertent gaan om hun honger te stillen. Indien je een appartement wilt vinden in de buurt, check dan dit geweldige Appartement op Plaça Catalunya.

Adres: Ronda de la Universitat, 13, Barcelona
Openingsuren: Maandag-Zondag 12.00-01.00
Telefoonnumer: +34 932 507 290
Email: info@bacoa.com

We hopen dat dat je de kans krijgt om één van de Beste Fastfood Restaurants in Barcelona uit te testen! Ze zijn open tot laat, vooral in het weekend, wat hen de perfecte optie maakt voor een late-night snack na het bezoeken van één of meerdere van de Beste Cocktail Bars in Barcelona!

Accommodaties in Barcelona

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven