Home / Beste plaatsen / Beste fietsverhuurdbedrijven in Barcelona
Copenhague

Beste fietsverhuurdbedrijven in Barcelona

Er zijn zoveel evenementen en attracties te bezichtigen in de verschillende DISTRICTEN  van Barcelona. Echter, is het nogal een uitdaging om ze allemaal te voet te bezichtigen en het openbaar vervoer kan uiteindelijk wel kostelijk worden. Als je van plan bent veel verschillende buurten van Barcelona te ontdekken maar op een prettigere en economische manier, dan kan je het beste kiezen voor het huren van fietsen. In Barcelona zijn er een groot aantal fietsverhuurbedrijven, vooral vlakbij  veel van onze APPARTMENTEN. Echter, willen wij ervoor zorgen dat u bij de beste bedrijven huurt, zodat je volledig kan genieten van jouw verblijf in Barcelona.

Hieronder geven we jou de 3 beste fietsverhuurbedrijven:

 

#1 Donkey Republic

profo-donkeyyy

Donkey Republic is een wereldwijd fietsverhuurbedrijf dat al sinds 2014 fietsen verhuurd. Op dit moment zijn ze werkzaam in meer dan 15 landen en hebben ze een app ontwikkeld die jou kan helpen met het boeken van de dichtstbijzijnde Donkey Republic fiets zonder alle drukte.  Maar buiten dit alles, biedt het bedrijf ook nog eens 30% korting voor Barcelona-Home klanten; door gewoon simpelweg de code: BCNHOME te gebruiken! Wij garanderen je dat je de dichtstbijzijnde fiets vlakbij je appartement zult vinden.

Adres: overal in Barcelona
Openingsuren: 24/7
Email: support@donkeyrepublic.com
Telefoonnummer: +34 518 88 01 39

2# Barceloneta Bikes

barcelonetabikes4

Barceloneta bikes, gevestigd in een rustige vintage winkel, biedt een aantal van de beste kwaliteitsfietsen voor  jou  en je familie of vrienden. De winkel is gelegen in  de Barceloneta buurt, waardoor je zowel toegang tot het strand hebt, als ook andere delen van de stad.

<Adres: Barceloneta Bikes, Carrer de l’Atlàntida, Barcelona, Spanje
Telefoonnummer: +34931771119
Email: infos@barcelonetabikes.com
Openingsuren: Man-Vrij 10:00-14:00/
16:30- 20:30; Zat: 10:00- 14:00

3# Ajo Bike 

Ajo-Bike-rent-illustration-1

Ajo Bikes is een toegankelijke fietsenwinkel in het centrum van Barcelona, gelegen in de El Raval buurt. Dit kleine bedrijf biedt een groot arrangement aan fietsen aan, zowel eerste als tweedehands fietsen verkrijgbaar in verschillende types. Buiten dit, voorzien ze jou ook van veel verschillende diensten zoals reparatiediensten, helmen, sloten, enzovoort. Ajo Bikes biedt ook privé tours aan doorheen Barcelona, zodat je veel verschillende populaire bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Adres: Carrer d’En Roig, 5 08001, Barcelona
Telefoonnummer: +34 9330 082 298
Email: info@ajobikerentbarcelona.com
Openingsuren: Ma-Zon 10:00-19:00

Beste fietsverhuurbedrijven

BEKIJK MEER FIETSVERHUURBEDRIJVEN IN BARCELONA

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven