Home / Verblijf / Barcelona Appartementen Eixample
Casa Milà

Barcelona Appartementen Eixample

Eixample is één van de levendigste districten van Barcelona met de meest bloeiende cultuur en de belangrijkste wegen van de stad zoals de adembenemende Paseo de Grácia, duizenden musea, restaurants, bars en clubs, alsook de bekendste toeristenattracties die de stad te bieden heeft, zoals de geweldige projecten van Antoni Gaudi, namelijk La Sagrada Familia kathedraal, La Pedrera en Casa Batlló. Omdat in dit deel van de stad de modernistische beweging begon, zijn de gebouwen gewoonweg prachtig. We raden je zeker aan om op een zonnige middag een wandeling te maken om de ontworpen balkons en pastelkleurige muren van elk gebouw dat je voorbij wandelt te bewonderen. Om deze reden is Eixample ook zeer geliefd bij de lokale bevolking en toeristen. Ook al is het toerisme doorheen de jaren enorm gestegen, het gebied heeft zeker zijn Catalaanse erfgoed nog niet verloren. In elke bar op de hoek van de straat, zit de lokale bevolking te praten met een glas bier en tapas, ongeacht de tijd van de dag. 

Esquerra de L’Eixample in l'Eixample, Barcelona

Eixample is één van de grootste gebieden van Barcelona, vergeleken met al de andere belangrijke districten van de stad (De Gothic Wijk, El Born, El Poble Sec, Grácia, El Raval, Poble Nou en Sants). Afhankelijk van welk deel in Eixample je verblijft, kan je het strand wandelend of door gebruik van het excellente openvaar vervoer bereiken, alsook alle top toeristische attracties en de beste bars, restaurants en clubs. Ondanks het feit dat de hotels en de te huren appartementen in dit gebied er in overvloed zijn, zijn ze zeer populair. Echter is deze buurt zeker niet de goedkoopste die er in Barcelona is, voornamelijk door zijn centrale locatie maar als je goed zoekt, zal je veel verschillende appartementen en hotels vinden voor een respectabele prijs, zodat je van je vakantie kan genieten in het hart van de stad. Veel appartmenten te huur in Eixample hebben een balkon of een terras zodat je buiten kan genieten van een drankje in de zon, de perfecte plaats om voorbijgangers te spotten. Indien je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in dit gebied, contacteer ons gerust of neem zelf even een kijkje op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Appartement Plaza Catalunya

Van 116 € / NACHT
Van 1222 € / MAAND

 Appartement Plaza Catalunya

Appartement Plaza Catalunya

Dit mooie appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxt verblijf in het stadscentrum. Er is genoeg zonlicht dat binnen schijnt via het balkon gelegen aan zowel de lounge als de gezellige slaapkamer. Het appartement is ingericht zoals de typische huizen in Eixample, met prachtige mozaïektegels als keukenvloer. Gelegen naast het bekende Spaanse winkelcentrum EL Corte Ingles in Plaza Catalunya, heeft het een fantastische locatie dat het mogelijk maakt om veel van de meest populaire toeristische attracties te voet te bereiken. Vanuit hier is het een korte wandeling naar de Corte Ingles, het bekende Casa Batlló van Gaudi en el Borne, waar je romantisch kan dineren of een koffie drinken op een gezellig plein.

License: HUTB-011453
buttomsNL dutch

Design appartement in Eixample

Van 77 € / NACHT 
Van 1650 € / MAAND

Appartement in Eixample

Appartement in Eixample

 

Dit moderne appartement in de Eixample buurt ligt in een prachtig historisch gebouw. Het interieur beschikt over een overvloed aan natuurlijk licht dat binnen schijnt via een groot raam in de gecombineerde woon- en eetkamer met een grote zwarte bank, een zacht tapijt en een volledig uitgeruste keuken. Het appartement is perfect voor grote groepen of families, met 4 mooie slaapkamers en 2 badkamers. Het is gelegen in de rustige buurt van Sant Antoni, op een paar minuten wandelen van La RamblaLa Boqueria, the Biblioteca de Catalunya en Plaza Catalunya. En aan de andere kant kan je Plaza España en de Fira exhibition center snel bereiken.

License: HUTB-003638

buttomsNL dutch

Appartement VLAKBIJ Torre Agbar

Van 1138 € / MAAND 

appartement dicht bij torre agbar

Appartement dicht bij torre agbar

Dit Twee-slaapkamer appartement , ideaal voor kleine groepen of families, ligt in de meest avant-garde buurt van Barcelona, op 5 minuten afstand van een groot winkelcentrum en de nieuwe moderne winkel Los Encantes, waar je verschillende unieke items en producten kan verkrijgen.
Zoals alle gebouwen in de Eixample buurt, is het stadscentrum vanuit hier gemakkelijk te bereiken, je kan het strand te voet bereiken in 20 minuten. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woon- en eetkamer, uitgerust met alles wat nodig is om jouw verblijf net zoals comfortabel te maken als in je eigen huis. Dichtbij het appartement is een parking waar je je auto veilig kan parkeren tijdens je verblijf.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-13 o 11.48.21

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven