Home / Verblijf / Appartementen met internet
Gaudi Apartments Barcelona

Appartementen met internet

Met de huidige vraag om geconnect te zijn met het internet kunnen we haast niet meer voorstellen hoe het leven is zonder internet. Een van de meest gevraagde vragen bij aankomst in een  hotel is “Wat is het WiFi-wachtwoord?”. Al is het voor het gemak, om contacten te behouden via sociale media, online shoppen of voor het plannen van de route voor morgen. Wij begrijpen dat een goede internet verbinding van belang is voor een gezellig verblijf, daarom hebben we 3 mooie appartementen met Internet voor u uitgezocht .

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Appartement to huur in Barcelona

Voor      78€ / Nacht
Voor 1020€ / Maand

1

 

Het is een simpel en smal appartement wat de ideale oplossing is om rustig te kunnen werken in Barcelona. De leefruimte is ruim en minimaal gedecoreerd, dat maakt het verfrissend en ruim ogend zonder enige afleiding van kleine dingetjes. De leefruimte heeft toegang tot een groot privé terrasDoor de glazen deuren komt veel licht binnen die de zen atoomsfeer creëren. Beide grote hoek banken met tafel en comfortabele stoelen zijn ideaal om te loungen met de laptop, lekker surfen op het web of chatten met vrienden. Het appartement heeft een comfortabele slaapkamer met een dubbelbed met aan weerskanten een stopcontact om al uw gadgets op te kunnen laden. U zult het plaatje van een keuken mooi vinden, gedecoreerd in het groen met witte tinten, ook heeft het aansluiting voor uw Ipad om lekker muziek te luisteren tijdens het koken. Het appartement is ligt op een goede locatie, een paar blokken van Anton Gaudis beroemde Sagrada Familia, een van Barcelona’s meeste populaire attractie. Na een korte wandeling is de prachtige Gracia buurt, bekent van het nachtleven en de grote variatie aan bars en restaurants.

License : HUTB-006923

buttomsNL

Appartement dichtbij het strand van Mar Bella

Voor    168€ / Nacht 


a3

 

Een ander van onze favoriete appartementen met WiFi is de stijlvolle duplex woning in de ultra-moderne buurt van Poblenou, dichtbij het populaire strand van Mar Bella. De eerste vloer is een mooi ingedeelde vloer met een hoog plafon en genoeg comfortabele lounge ruimte. Er zijn twee lange banken die kunnen worden omgebouwd tot sofa bedden, gedecoreerd met mooie kleur kussens en dekens. Het is een geweldige plek om te hangen na een dag strand en als u opzoek bent voor een restaurant om te dineren. Verder nog is er een witte tafel met industriële lampen. De eet tafel staat dichtbij de volledig ingerichte moderne keuken waar u voor al uw vrienden en familie kan koken. De slaapkamers zijn gescheiden van de lounge ruimte door een trap. Er is een zeer goede WiFi connectie in iedere kamer, dit appartement is ideaal om tijdens uw verblijf connected te blijven. Het appartement is gelegen in een vredige omgeving, met een korte wandeling naar de beroemde Torre Agbar de stranden en dicht bij het Puerto Olimpico, Poblenou metro station (L4) bied razend snel door de El Born buurt en Passeig de Gracia, de winkel straat van de stad.

License : HUTB-005435

buttomsNL

Appartemenen in Paseo de Gracia Plaza de Catalunya 

Voor     168€ / Nacht
Voor 3200€ / Maand

z4

Dit centraal gelegen appartement heeft veel ruimte en heeft een sterke WiFi connectie. De leefruimte heeft een mooie zwarte bank, twee elegante sofa’s, instelbaar licht en een bureau met stoelen, de grote ruimte is gecombineerd met een persoonlijk kantoor aan huis. Het appartement heeft een grote master bedroom met een elegant dubbel bed met stopcontacten aan iedere muren om uw gadgets te kunnen opladen in de nacht. Het appartement bied een wasmachine, droger en een volledig ingerichte keuken met een Nespresso machine die u scherp houd tijdens het werk. In de badkamer staat een heerlijke jacuzzi die perfect is om te relaxen na een drukke productieve dag.

Het appartement is gelokaliseerd in het hart van Barcelona, in de historische buurt van Eixample. Tijdens uw verblijf bent u met een kleine wandeling naar de beroemde  Casa Batlló en Casa Milà van Antoni Gaudí, het Plaza Catalunya, de Ramblas en de buurten Barri Gòtic en El Born. Het gebied is beeldschool om te dineren en er is een mooi winkel gebied, met veel restaurants dat zowel internationaal en Spaans eten serveert.

License : HUTB-005904

buttomsNL

Barcelona is een fantastische plek om te ontdekken en er is altijd wat te doen. Maar ook tijdens uw rustige verblijf, zijn er momenten bijvoorbeeld tijdens het diner, tijdens een kopje koffie of gewoon als u aan het relaxen bent wilt u ook wel verbonden bent met betrouwbaar WiFi. Onze appartementen met internet hebben ieder gratis WiFi wat een gegarandeerde verbinding is met de wijde wereld.

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Bekijk onze speciale deals aan appartementen door heel Barcelona met Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-11-09 a las 16.07.00

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven