Home / Verblijf / Appartementen in Ramblas
Apartments in Ramblas

Appartementen in Ramblas

Het is niet altijd makkelijk om appartementen in Ramblas te vinden, Ramblas is één van de meest bekende gebieden van de stad. Las Ramblas is bekend als een van de drukste straten van Barcelona met al haar activiteiten, restaurant, bars en ook omdat het zo dicht bij ligt van al de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. U kunt ook de prachtige Plaza Reial en haar prachtige architectuur en palmbomen vinden. Loop eens door de straat om te genieten van de bruisende sfeer, ongeacht het uur en vooral tijdens de nacht. Hier kunt u straatartiesten, levende standbeelden en bloem stands vinden, maar wees voorzichtig van zakkenrollers en tasjesdieven, er is een kleine minderheid die van de toerisme wil profiteren. Ook uit de Ramblas kunt u de beruchte markt van La Boqueria vinden. De Ramblas is omringd door de Ciutat Vella en door de Raval en de gotische wijk. Hier is een selectie van een aantal van de beste appartementen in Ramblas.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Moderne flat in de buurt van Las Ramblas

Vanaf 1300€ / MAAND

Modern flat near Las Ramblas

Dit prachtige appartement in de buurt van Las Ramblas is volledig uitgerust en is onlangs gerenoveerd. De elegante inrichting is de perfecte mix van smaakvolle houten Modern met elementen waardoor het warm en gezellig sfeer geeft. De grote ramen biedt veel licht natuurlijk. Hoewel de appartement op  enkele minuten van Las Ramblas is gelegen is de straat heel rustig. De totale oppervlakte van 40 vierkante meter biedt ruime ruimtes en een aparte slaapkamer. De uitstekende ligging betekent ook dat je bent slechts enkele minuten van prachtige bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Barcelona.

Nederlands

Appartement in de buurt van Plaza Catalunya

Vanaf      65€ / NACHT

Apartment near Plaza Catalunya

Deze luxe accommodatie in Barcelona is  gelegen naast de Plaza Catalunya en Las Ramblas. Het is in Ronda Universitat, één van de belangrijkste straten in het centrum van Barcelona van en is daardoor makkelijk om Plaza Catalunya, Las Ramblas en de belangrijkste toeristische attracties van de oude stad te voet te bereiken. Dit appartement heeft een totale oppervlakte van ongeveer 75 vierkante meter, die plaats biedt voor maximaal 6 personen.

De flat bestaat uit 2 slaapkamers, een moderne badkamer met douche en een ruime woonkamer met 1 slaapbank voor twee personen (die is geschikt voor 2 extra personen) en een volledige ingerichte keuken Amerikaanse stijl. Om door de stad te reizen is het erg makkelijk want Plaza Catalunya is een van de belangrijkste knooppunten van het uitstekende openbaar vervoer van Barcelona. Dit appartement in Barcelona is de beste keuze om een aantal vakantie door te brengen met uw familie of een groep vrienden.

License : HUTB-001259

Nederlands

Studio op de Ramblas

Vanaf 942€ / MAAND

Studio on Las Ramblas

Dit gezellige en functionele studio ligt direct in Las Ramblas. Dit betekent dat je wordt omringd door alle voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, bars en nog veel meer. Alles geïntegreerd in één grote ruimte Deze studio heeft een volledig ingerichte keuken, een woon- en eetkamer en een slaapkamer. De flat is overspoeld met licht dankzij  zijn grootte ramen. De houten decoratieve elementen geven de plaats een exotisch en uitnodigende sfeer. De perfecte locatie van dit appartement maakt het  makkelijke om toegang te krijgen tot de belangrijkste bezienswaardigheden en grote nachtclubs  waar u gratis op gastlijsten kan staan.

Nederlands

Door in Las Ramblas  te blijven kunt u makkelijk kennis maken met de verschillende gebieden van Barcelona de meest verbonden delen van de stad ontdekken. Wat een betere manier om jezelf onder te dompelen in dit bruisende stad!

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map ramblas

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven