Home / Verblijf / Appartementen in Born
Apartments in Born

Appartementen in Born

De Born is een van de meest kunstzinnige buurten in Barcelona. Het is een deel van het oude Barcelona. De geplaveide straatjes, de prachtige architectuur en de typische restaurants en winkeltjes maken de sfeer zo speciaal. Deze omgeving is ook gekend voor zijn geweldige bars, de vele clubs en het bruisende nachtleven. Laat je betoveren door de mooie weggetjes zoals de Passeig del Born of geniet van een beetje cultuur in het Picasso museum. Born is een deel van het oude stadsgedeelte, beter gekend als Ciutat Vella dit betekent dat je op enkele minuten afstand ligt van een andere adembenemende wijken zoals Gotico, de Rava en Barceloneta met haar prachtige stranden. Hier is een selectie van enkele appartementen in Born.

Typische loft in Born

Vanaf 967€ / MAAND

Apartment in Born

Deze prachtige loft te huur in Barcelona is gevestigd in het hart van Born, in een van de meest charmante straten genaamd Carrer del Comerc. Met een totale oppervlakte van 55 vierkante meter, laat deze flat veel natuurlijk licht binnen door de grote ramen. De adembenemende getegelde vloer en de decoratie geven het appartement een gezellige sfeer. Het appartement beschikt over een groot dubbel bed, een ruime woonkamer met eettafel en stoelen en een uitgeruste keuken. Ook al is er maar 1 slaapkamer, toch kan je er terecht met 5 personen, te danken aan een extra bed. Dit alles maakt het een ideale plaats om te genieten van deze mooie omgeving. Deze buurt is ook heel goed gelegen want met het openbaar vervoer geraak je gemakkelijk in andere delen van het prachtige Barcelona!

Nederlands

3 slaapkamer appartement dicht bij Picasso Museum

Vanaf      108€ / NACHT

Flat in Born

Dit appartement biedt licht en ruimte. De flat beschikt over 3 grote slaapkamers waar totaal 4 personen kunnen slapen. De decoratie is fris en origineel met charmante elementen zoals de hoofdeindes van sommige bedden die één van de straten van Born weergeven. De houten elementen en de lichte kleuren geven de flat een gezellig en uitnodigende sfeer terwijl u wel van het comfort van een volledig uitgerust appartement kan genieten. Het appartement is gelegen in het hart van de Born waardoor u makkelijk alles wat het te bieden heeft kan ontdekken. Wandel rond in de smalle straatjes, vol leven en bezoek het Picasso Museum of de Kathedraal van Barcelona waar u kan genieten van de wondermooie Gotische architectuur.

 License : HUTB-003802

Nederlands

Charmante Born studio

Vanaf      91€ / NACHT
Vanaf 1200€ / MAAND

p19kfhk01rd6r1tnd18798s31tk06

Deze prachtige studio is niet alleen adembenemend gedecoreerd maar het is ook uitzonderlijk practisch. De flat biedt plaats voor 4 personen en heeft een aparte slaapkamer voor koppels of kleine groepen. De woonkamer is gedecoreerd met lichte, witte tonen die het modern en fris maken met een elegante toets. De living is ingericht met een tafel en een volledig uitgeruste open keuken. De locatie is perfect om de stad te bezoeken omdat het centraal in de Born ligt, omringd door boetieks, prachtige galerijen en je kan gemakkelijk andere delen van Ciutat Vella zoals Gotico bereiken!

License : HUTB-002907

Nederlands

 Make your stay in Barcelona unforgettable with these apartments in the Born and be sure to discover the other districts of our beautiful city!
Looking for a place to stay in Barcelona? Check Barcelona Home for many more special offers on apartments in the Born and through out Barcelona !

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

map hospital

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven