Home / Verblijf / Appartementen met een gemeenschappelijk zwembad in Barcelona
p1ao18039aa3qn6ojcgst91t3u4

Appartementen met een gemeenschappelijk zwembad in Barcelona

Met de hitte van de mediterrane zon, is het zeker zo fijn om te kunnen relaxen bij het zwembad van jouw VAKANTIEVERBLIJF, dit hoeft echt geen onbereikbare luxe te zijn. Het zoeken van een appartement met een zwembad in het centrum van Barcelona kan soms heel moeilijk zijn, tenzij je bereid bent om meer te betalen. Daarom zijn APPARTEMENTEN MET EEN GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD in de voorbije jaren steeds populairder geworden. Overnachten op een kleine afstand van alle centrale attracties, bars, restaurants en clubs, maar toch de rustige zomerse sfeer behouden, dit is zeker mogelijk met deze accommodaties. Of je het nu belangrijk vindt om je kinderen in de gaten te kunnen houden terwijl ze aan het zwembad aan het spelen zijn met hun nieuwe vrienden of eerder kiest voor het comfort van jouw appartement met airconditioning of gewoon houdt van een vroege ochtendduik, BARCELONA HOME kan jou helpen met het vinden van de perfecte residentie met een gemeenschappelijk zwembad.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Stijlvol apartement met zwembad in Diagonal Mar

Van 1589 € / MAAND

Appartement met zwembad in Diagonal Mar

Deze stijlvolle accommodatie met een gemeenschappelijk zwembad en tuinterras, op loopafstand van de zee, is perfect voor diegene die op zoek zijn naar een relaxte vakantie, genietend van de warme zomer in Barcelona. Met twee dubbele slaapkamers en een volledige uitgeruste moderne keuken, is deze accommodatie ideaal voor kleine groepen of gezinnen. Het appartement is dicht bij de trambaan en de L4 metro gelegen, dit maakt het zeer gemakkelijk om overal in de stad te geraken en alles wat er te zien en te doen is in Barcelona te ontdekken.

buttomsNL dutch

Luxe apartement in Portal del Angel MET GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD

Van 2400 € / MAAND

Appartement in Portal del Angel met gemeenschappelijk zwembad

Luxe appartement met veel lichtinval gelegen in het hart van het historische centrum, op loopafstand van de meest populaire attracties zoals de SAGRADA FAMILIA Cathedral, LA RAMBLA en alle pittoreske pleinen die de gotisch wijk te bieden heeft, alsook een paar van de beste restaurants, winkels en clubs van het land. Het hoogtepunt van het appartement en het gebouw zelf is het dakterras met zwembad en fitness. Het terras heeft een geweldig uitzicht op de historische buurt, de stad en de adembenemende Sagrada Familia, waar je heel de dag door van kunt genieten.

buttomsNL dutch

Charmant studio appartement met gemeenschappelijk zwembad, Sant Andreu

Van 88 € / NACHT 
Van 2000 € / MAAND

Studio apartment with community pool, Sant Andreu

Dit is een charmant studio appartement met een gemeenschappelijk zwembad voor één persoon of een koppel in Barcelona. Gelegen in de rustige residentiebuurt van Sant Andreu, op korte metro of bus afstand van Plaza Catalunya, Passeig de Gracia, de Arc de Triomf en heel veel andere attracties, is dit de perfecte vakantie stadsbestemming. Aan de overkant van het keukenaanrecht is er een gezellige eetruimte met een tafel voor drie personen, die afgescheiden wordt van de rest van de ruimte door een grote blauwe bank, perfect om op te relaxen na een lange dag. Aan de andere kant van de kamer, is er een heerlijke slaapruimte met een groot dubbel bed met uitzicht op een houten media kast met tv, de schuifdeuren van een hele grote kast waar je al je spullen kan plaatsen en de ingang van een mooie badkamer.

Licentie : ATB-000063

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-07 o 14.52.32

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven