Home / Verblijf / Appartementen met terras
Apartments with Terrace Barcelona

Appartementen met terras

Als u aan het zoeken bent naar het HUREN VAN EEN APPARTEMENT IN BARCELONA, dan bent u vast op zoek naar een appartement met een terras. Er is geen betere manier om de prachtige architectuur van de stad, de drukke straten en pleinen te ontdekken dan er torenhoog boven uit te steken en om daar te genieten van een lekker zelfgemaakt ontbijt of diner. Kies een DAKAPPARTEMENT met een eigen gemeubileerd terras of kies voor een gemeenschappelijk dakterras gedeeld met het hele gebouw om de lokale bevolking te ontmoeten, terwijl u kunt zonnebaden in de mediterrane zon. Of misschien houdt u meer van binnenruimtes, een terras op een binnenplaats met een tuin om in te ontspannen. Wat uw smaak ook is, wij zijn er zeker van dat wij de perfecte APPARTEMENTEN MET TERRAS voor u hebben.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DAKAPPARTEMENT MET TERRAS EN UITZICHT OVER BARCELONA

Vanaf €149 / NACHT
Vanaf €1575 / MAAND

Apartments with Terrace

Een van de meest populaire APPARTEMENTEN MET TERRAS is dit frisse 2-slaapkamer dakappartement met veel open ruimtes en schilderachtige balkons die zorgen voor de frisse lucht en zonneschijn. De woonkamer heeft een frisse, moderne stijl met gezellige beige banken die overeenkomen met de lichtbruine parketvloer en contrasteren fantastisch met de heldere witte muren en bloemen in potten. Een bijzondere trap gaat spiraalsgewijs naar de tweede verdieping, waar u twee slaapkamers vindt, minimalistisch ingericht, maar ingericht met comfortabele bedden en grote kasten voor opslag. De tweede verdieping heeft directe toegang tot een terras met een spectaculair uitzicht op het Montjuïc kasteel en de prachtige huizen langs de andere kant van de Gran Via de Les Corts Catalanes, één van de belangrijkste straten van Barcelona. Deze buitenruimte is voorzien van stenen vloeren, een enorme houten tafel met zes tafels en een grote parasol om het felle zonlicht tegen te houden in de zomer.

Het appartement heeft een geweldige locatie in de wijk Eixample, zeer dicht bij Plaza Espanya en de vele toeristische attracties in deze regio. Op slechts een korte wandeling vindt u de Fira de Barcelona, Font Magica, het Parc de Joan Miro en de Sant Antoni markt waar de lokale bevolking de wekelijkse boodschappen doet. Met de nabijheid van het Rocafort (L1) metrostation heeft u een snelle verbinding naar Plaza Catalunya, van waar het nog maar een korte wandeling is naar El Born of El Gotico.

License : HUTB-010196

buttomsNL dutch

LICHT APPARTEMENT MET EIGEN TERRAS, BORNE

Vanaf €100 / NACHT
Vanaf €1250 / MAAND

Apartments with Terrace

Dit eigentijdse KORTE TERMIJN APPARTEMENT IN BARCELONA is ingericht met een rustig zen gevoel en zachte beige, bruine en grijze kleuren die hier en daar worden geaccentueerd met helder rode of oranje lampenkappen, dekens en gordijnen. Alle vier slaapkamers zijn ingericht met zorgvuldig opgemaakte bedden, witte kasten en een schilderachtig wit bureau met stoel om aan te werken. In een van de slaapkamers hangt een prachtige grote zwart-wit foto van Gaudí’s beroemde La Pedrera, die op slechts 15 minuten lopen van de Passeig de Gracia is. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot een zeer ruime afgescheiden keuken met gladde tegels op de muren en veel ruimte om een maaltijd te koken voor meerdere personen. De keuken leidt naar een prachtig privé-terras met terracotta tegels op de vloeren en muren, versierd met levendige groene potplanten om een tuin-achtige sfeer te creëren. Er is ook een mooie kleine tafel en er zijn ligstoelen, perfect om te genieten van een lekkere maaltijd rechtstreeks uit de keuken.

Dit EL BORN APPARTEMENT is gelegen in het hart van een zeer populaire en stijlvolle buurt, op slechts een korte loopafstand van de Via Laietana, een van de grote verbindingswegen die aansluit op het havengebied en de rest van het centrum. U verblijft in een dichtbevolkt gebied met veel toeristische attracties, waaronder de basiliek van Santa Maria del Mar, Carrer Princesa, het Museu Picasso, het cultureel centrum van El Born en een aantal historische pleinen om een lekker kopje koffie te drinken. Het appartement is ook zeer dicht bij La Ciutadella park, het grootste park van Barcelona en perfect om te joggen in de ochtend.

License : HUTB-003800

buttomsNL dutch

DAKAPPARTEMENT MET PRIVÉTERRAS IN EIXAMPLE, BARCELONA

Vanaf €69 / NACHT
Vanaf €1400 / MAAND

Apartments with Terrace

Een andere favoriet van onze APPARTEMENTEN MET TERRAS, beschikbaar voor zowel korte als LANGE TERMIJN VERHUUR, is dit dakappartement op de 9e verdieping met een fantastische inrichting  en een grote gemeenschappelijke ruimte, omgeven door ramen om een open omgeving te creëren, zelfs in de afgesloten ruimte. De elegante eethoek, met de heldere witte tafel en stoelen is gescheiden van de woonkamer voor maximaal comfort en is fantastisch ingericht met heldere witte planken die contrasteren met de grijze paarse muren. Een lange gang leidt naar drie slaapkamers, een van hen wordt geleverd met een prachtig tweepersoonsbed opgemaakt met paarse lakens en dekens en een paars hoofdeinde. De master bedroom heeft toegang tot een prachtig terras met gladde terracotta tegels die opwarmen onder de mediterrane zon. Het terras is ingericht met een tafel voor vier met een prachtig uitzicht over de wijk Sant Antoni en het Montjuïc kasteel op de achtergrond. Het is een ideale plek om te ontspannen met een goed boek en om te genieten van de geuren en kleuren van Barcelona.

Dit SANT ANTONI APPARTEMENT is gelegen bij de markt met dezelfde naam als de wijk, geweldig om verse producten te vinden om thuis mee te koken. Het appartement ligt tussen de metrostations Rocafort (L1) en Sant Antoni (L2) in met een snelle verbinding naar Plaza Catalunya en de rest van het centrum. Wij raden u aan om naar de wijk Poble Sec te wandelen en om daar langs de populaire Carrer Blai te wandelen, een straat met fantastische en goedkope tapas bars die tot laat in de nacht open blijven.

License : HUTB-003391

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven