Home / Verblijf / Appartementen Hospital Sant Pau
Apartments Hospital Sant Pau

Appartementen Hospital Sant Pau

Met een geschiedenis van zes eeuwen, Sant Pau is een van Europa’s oudste ziekenhuisinstellingen. Het voormalige complex Hospital de la Santa Creu i Sant Pau is gebouwd tussen 1901 en 1930 en is onlangs toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege de prachtige weergave van de Catalaanse modernistische architectuur. Het was een volledig functionerend ziekenhuis tot juni 2009 en momenteel wordt het gerestaureerd om te gebruiken als museum en cultureel centrum. Omdat het dit proces doorgaat worden er meerdere malen per dag tours gegeven. Er is ook een dynamisch programma van live muziek, lezingen en buitenactiviteiten in het complex, om deze plek te laten zien vanuit meerdere invalshoeken. Wij hebben een lijst gemaakt met onze favorieten APPARTEMENTEN HOSPITAL SANT PAU, ideaal voor degenen die deze fantastische en unieke plek willen bezoeken.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENTEN VOOR GROTE GROEPEN BIJ DE SAGRADA FAMILIA

Vanaf €65 / NACHT
Vanaf €1070 / MAAND

APPARTEMENTEN VOOR GROTE GROEPEN BIJ DE SAGRADA FAMILIA

Dit mooie 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT BARCELONA is perfect voor een groep die Hospital Sant Pau willen bezoeken. Het appartement wordt geleverd met een lichte uitgebouwde woonkamer versierd met een foto van tulpen op de muur, een gezellige bank en een grote flatscreen TV en toegang tot een balkon met een mooi uitzicht op de straat beneden. De open keuken is voorzien van mooie citroengele kasten en ligt gunstig dicht bij de eethoek. Een houten schuifdeur leidt vanuit de woonkamer naar een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen om te delen. Verderop in de hal is er ook een grote slaapkamer met heldere groene muren en glanzende gladde oppervlakken. Dit APPARTEMENT MET LIFT heeft ook toegang tot een gemeenschappelijk terras van 30 m² met een mooie tafel en stoelen voor het ontbijt in de ochtend. Dit is ook een HUISDIERVRIENDELIJK APPARTEMENT, ideaal voor gezinnen met een harige viervoeter.

Het appartement ligt slechts op een steenworp afstand van Hospital Sant Pau, in de buurt van de metrostations Sant Pau / Dos de Maig en Clot, zodat u snel naar het centrum van de stad kunt reizen. Deze wijk is zeer geschikt voor mooie wandelingen en heeft een verscheidenheid aan goede restaurants en cafés waar u kunt ontspannen. Voor wie op zoek is naar een aantal dingen om te bekijken, raden we aan om een bezoek te brengen aan de buurt van Sagrada Familia van Antoni Gaudí of Encants vlooienmarkt.

License : HUTB-008030

buttomsNL

APPARTEMENT VOOR 4 PERSONEN IN BARCELONA

Vanaf €71 / NACHT
Vanaf €990/ MAAND

APPARTEMENT VOOR 4 PERSONEN IN BARCELONA

Een van onze favoriete APPARTEMENTEN HOSPITAL SANT PAU is dit 1-SLAAPKAMER APPARTEMENT BARCELONA beschikbaar als LANGE TERMIJN ACCOMMODATIE voor reisleiders werkzaam bij Hospital Sant Pau en voor korte verblijven voor koppels of alleenstaanden de van plan zijn om deze plek te bezoeken. De woonkamer wordt geleverd met twee lange banken, perfect voor twee personen om languit de liggen en TV te kijken na een lange dag. De kamer is voorzien van gladde hardhouten vloeren en veel ruimte om yogaoefeningen te doen in de ochtend. Hoewel bescheiden in de omvang, de keuken is uitgerust met een fantastisch kookeiland om maaltijden te bereiden en om dingen aan te reiken naar de andere kant van de eettafel. U zult genieten van de slaapkamer met een elegant opgemaakt tweepersoonsbed en voldoende kastruimte om dingen in op te bergen. De kamer is minimalistisch ingericht, maar zeer schoon en ruim.

Het appartement is slechts twee blokken van Hospital Sant Pau en een paar minuten van de metrostations Alfons X en Sant Pau / Dos de Maig. Deze locatie is ideaal voor gasten die graag gezond leven, de nabijheid van Parc de las Aigues en Parc del Guinardó geeft tal van mogelijkheden om te joggen en oefeningen te doen in de ochtend. Het appartement is ook zeer dicht bij de Sagrada Familia en Passeig de Sant Joan, een mooie laan met tal van winkels en restaurants.

License : HUTB-002560

buttomsNL

STYLE APPARTEMENT TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf €78 / NACHT
Vanaf €1020 / MAAND

STYLE APPARTEMENT TE HUUR IN BARCELONA

Een van onze meest populaire APPARTEMENTEN HOSPITAL SANT PAU is dit zonnige en ruime APPARTEMENT MET TERRAS BARCELONA, op slechts een korte afstand van Hospital Sant Pau. Beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, de plek is geweldig voor degenen die hun vakantie in de stad willen doorbrengen of voor een langere periode naar Barcelona verhuizen. De ingang leidt naar de woonkamer met een lounge en eethoek, die aansluit op de keuken met heldere rode deuren. De keuken is ontworpen met prachtige groene en witte tegels met een cirkelvormig ontwerp, waardoor de kamer een vintage gevoel krijgt. Er is een comfortabele hoek met een kruk en een aanrecht aan het eind van de keuken, perfect om te lezen of om te werken terwijl het eten aan het koken is. De slaapkamer is vrij groot met een frisse, schone en minimalistische stijl en een comfortabel bed dat geweldig voor een koppel is. U zult genieten van het terras van 10 m², ingericht met diverse potplanten en loungemeubelen, het is een mooie kleine tuin perfect om in te zonnebaden in het weekend.

Deze SAGRADA FAMILIA ACCOMMODATIE is gelegen in een geweldige omgeving, op slechts een steenworp afstand van Gaudí’s beroemde Sagrada Familia en het Joanic metrostation. Dit is een rustige woonwijk op slechts een paar minuten van de dynamische wijk Gracia bekend om de geweldige restaurants, wijnbars, cafés en pleinen. Het appartement is ook niet zo ver van het beroemde Parc Güell, een van de meest bezochte plekken in Barcelona.

License : HUTB-006923

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2016-01-05 a las 11.23.51

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven