Home / Verblijf / Huur 5 slaapkamer Appartement in Barcelona
p1b26at6ll1gjd1dmpgfp7a012o94

Huur 5 slaapkamer Appartement in Barcelona

Van plan om met een grote groep naar Barcelona te komen? Of je nou met vrienden komt of met collega’s voor een belangrijke business trip, zoek niet verder voor fantastische 5 slaapkamer appartementen in Barcelona. Barcelona is een fantastische stad om van te genieten met anderen, zij het bezoeken van toeristische attracties, uitgaan of het eindeloze aanbod aan restaurants ontdekken. Sporten op het strand is ook mogelijk, waarbij je gelijk een kleurtje krijgt. Een kamer met 5 slaapkamers in het centrum van Barcelona hoeft geen onmogelijke opgave te zijn, en de prijzen niet excessief. Als je geïnteresseerd bent in een 5 slaapkamer appartement in Barcelona, dan kun je iemand van Barcelona Home contacteren of een kijkje nemen op onze WEBPAGINA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DROOM DUPLEX IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 302 € / NACHT

p19ht37a5rmplmqg1a7bri78d24

Deze dromerige duplex flat heeft hoge plafonds en een overvloed aan natuurlijk licht door de grote ramen. Het appartement heeft een top kwaliteit keuken en 5 ruimtelijke en comfortabele kamers om je verblijf relaxt en comfortabel te maken. Verder heeft het een onvergetelijke locatie naast PLAZA CATALUÑA, perfect om te genieten van deze wonderschone stad, op enkele meters van de bezienswaardigheden. Dichtbij vind je vele winkels, allemaal op de PASSEIG DE GRACIA, net als vele restaurants zoals Ciudad Condal, bekend om zijn heerlijke tapas.

Licentie : HUTB-007670

buttomsNL dutch

GERENOVEERD 5 SLAAPKAMER FLAT NAAST PASEO DE GRACIA

Vanaf 348 € / NACHT

p19jb73jlu12f71gc11luc1dn3aam7

Dit is een wonderlijk appartement, gelegen in een majestueus gebouw uit de 19de eeuw met een typische stijl uit de buurt EIXAMPLE. Met dank aan de grote hoeveelheid bedden is deze ACCOMMODATIE perfect voor een grote groep of familie op zoek naar het perfecte verblijf in de stad. Een grote woonkamer is open ingericht en laat door de dag heen veel natuurlijk licht binnen in de levendige en frisse kamers. Het is gelegen in het hart van Barcelona, in de wijk Eixample, het culturele centrum van de stad. Met de bekende LA PEDRERA en het CASA BATLLÓ van Gaudi in de buurt, en nog een hele lijst aan geweldige bars, restaurants en clubs.

Licentie: HUTB-009995

buttomsNL dutch

APPARTEMENT IN EIXAMPLE

Vanaf 120 € / NACHT 
Vanaf 2200 € / MAAND

p1b25nua831km5131715r1ua5ogn4

Dit lichte APPARTEMENT VOOR GROEPEN IN BARCELONA is beschikbaar voor de korte- en lange termijn. Perfect gelegen in het rustige Sant Antoni, in de buurt van de meest beroemde theaters en shows in de stad, maar ook de markt van Sant Antoni waar je vers en lokale producten zult vinden. Het appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, 3 enkele slaapkamers en 2 dubbele slaapkamers. Tevens komt het ook met twee mooie balkons waarop je van het zonnige weer kunt genieten. Er is genoeg opslag in elke kamer en het appartement komt met twee badkamers.

Licentie: HUTB-005858

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2017-01-11 o 14.40.53

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven