Home / Kultur / Spansk sprogskole i Barcelona
Dime language school

Spansk sprogskole i Barcelona

Spansk sprogskole i Barcelona

Find overnatning nu!

Dime – Spansk sprogskole i Barcelona

Dime ligger i hjertet af Barcelona imellem områderne Gracia og Sant Gervasi, 200 meter fra “Lesseps” metro station. Dime er en ung og innovativ spansk sprogskole grundlagt af to professorer. Grundlæggerne, sammen med det fantastiske hold af undervisere, har en stor passion for at undervise og gør en ære i at hjælpe nyankonme til Barcelona med at blive integreret i byen igennem sprog og kultur forståelse. Holdene er små (3-8 studerende) og undervisningen har fokus på kommunikation og øvelse ved at bruge sproget i rigtige omstændigheder og situationer.

Mere end bare sprog timer

De organiserer også ture og udflugter uden for det normale skema (gå ture, udflugter, specielle timer, se videoen nederst på siden for eksempler) for at lære de studerende om byen og kulturen. De tilbyder intensive og omfattende kurser på alle niveauer, private timer, udtale hold og hold på lørdag morgener, ideelt for dem der har et travlt program i løbet af ugen. Hvis du ikke kan finde et hold der passer lige dig så kontakt Dime nuog vær med til at starte dit eget hold!

Spansk sprogskole i Barcelona

 

Dime – Escuela de Espanol
Calle Berna 5 – 7 bjs
08006 Barcelona
+34 93 217 8137
Hjemmeside
Receptionen er åben fra 10 til 16.
Det er dog muligt at komme senere efter aftale.

Vis større kort

 

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top