Home / Kultur / La Diada
Spain Region Catalonia Demo

La Diada

Cataloniens nationaldag 

Cataloniens nationaldag, også kendt so La Diada finder sted d. 11 september og er en helligdag i catalonien’s region.

På trods af, at La diada fejrer dagen i 1714, hvor Catalonien blev besejret af Castillian’s kræfter og blev en del af, hvad der nu er kendt som Spanien er dagen dedikeret til at fejre catalansk uafhængighed og selvstændighed. Under La Diada dette år blev en 400km lang menneskekæde formet for at støtte catalansk uafhængighed, som var inspireret af den baltiske kæde i Litauen i Estland og Letland i 1989. Dagen fremkalder mange følelser og passion for den catalanske region og er en stor oplevelse i sig selv.

Find overnatning nu!

Der er mange event under La Diada hvor man kan høre oplæsninger af catalanske digte, musik og traditionelle catalanske optræden. Man kan se langt størstedelen af de forskellige event’s i den smukke Parc de la Ciutadella tæt på Arc de Triomf.

Husk at det er en helligdag, så mange af butikkerne er lukket, alligevel har mange caféer og restauranter åbent under denne dag.

Hvis du er på udkig efter den ideelle lejlighed for dit ophold i Barcelona, så besøg Barcelona-Home.

11 September hvert år.
 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top